Ознака: досега

Фотографии од Сонцето од најмало растојание досега

Сондата „Солар орбитер“ на Европската вселенска агенција го фотографираше Сонцето на оддалеченост од околу 77 милиони километри. Станува збор за фотографии од Сонцето што...

Најчудниот футуристички автомобил направен досега

Низ годините, светските автомобилски дизајнери имаат направено разни чудни автомобили. Еден од најчудните што е направен во изминативе години претставува автомобилот наречен „ло Рес“....