11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 11:53

Ознака: дописно гласање

Американската пошта предупредува на ризик од дописното гласање

Американската пошта предупреди одделни сојузни држави, во пресрет на претседателските избори во ноември, дека ѝ е потребно повеќе време. Во пресрет на претседателските избори во...