10 C
Skopje
21.11.2018 - 15:42

Ознака: Дончо Герасимовски

Демографски движења во Република Македонија – пет региони и 44 општини...

Веќе подолго време се анализира, пишува, констатира, укажува и се даваат одредени мерки и насоки во однос на демографските состојби во нашата земја, но...