4 C
Skopje
16.1.2019 - 16:01

Ознака: Донкихотски жанр

Донкихотски жанр што се бори за простор и за внимание

Изминатата деценија ни покажа дека колку и да се чини застарена идејата за објавување на расказот во дневниот печат, овој жанр има свои приврзаници,...