27.3 C
Skopje
24.6.2019 - 16:13

Ознака: Дом за доенчиња

Бебе оставено пред Домот за доенчиња во Битола

Женско бебе на возраст од околу една недела е оставено пред влезот на Домот за доенчиња во Битола.  Бебето е пронајдено вчера во 23:45 часот...