26.8 C
Skopje
20.9.2021 - 18:29

Ознака: Домување

Што можете да исчистите со медицински алкохол

Домување Речиси секој во куќата има шише медицински алкохол. Најчесто се користи за дезинфекција, но можете да го користите и за чистење неколку видови површини. Медицинскиот...

Совети за попростран и поуреден стан

Домување Еден од најчестите совети и препораки на дизајнерите на ентериер за визуелно зголемување на просторот што придонесува за појава на просторност е употребата на...

Интересни начини за украсување ѕидови

Домување Направете ѕид-галерија: наредете слики, цртежи, фотографии, графики, постери од подот до таванот... На овој начин, ѕидот ќе биде доминантен и ќе изгледа како уметничко...

Трикови за наводнување на растенијата додека сте на одмор

Домување Одењето на одмор или подолго патување може да биде фатално за вашите растенија, кои лесно може да венеат во летните горештини без доволно вода....

Детали во домот што треба да се исфрлат

Домување Додека се обидуваме да го украсиме нашиот дом, со цел да изгледа удобно, елегантно и модерно, честопати правиме големи грешки. Понекогаш причината е приврзаноста...

Трик за разубавување на собните билки

Домување Собните цвеќиња, како и сезонските летни цвеќиња што растат во саксии, одвреме-навреме може да заостанат во растот. Ако забележите дека лисјата на домашните растенија...

Детали во домот што е време да се исфрлат

Домување Додека се обидуваме да го украсиме нашиот дом за да изгледа удобно, елегантно и модерно, честопати правиме големи грешки. Понекогаш причината е приврзаноста кон...

Домување

Внесете ја природата во домот Секому му треба освежување одвреме-навреме, па дури и на домот, за да стане попријатно место за уживање. Чистење: фрлете ги старите...

Освежување на домот

Домување Секому му треба освежување одвреме-навреме, па така и на домот, со цел да стане попријатно место за уживање. Прочитајте за неколку буџетски прифатливи идеи. Бојадисување...

Бојата е важна

Ако не сте некој што сака природна светлина, можете лесно да ја контролирате со некои поголеми и подебели завеси или пердиња во домот. И...