7.9 C
Skopje
19.11.2019 - 7:21

Ознака: домот за доенчиња

Донација за Домот за доенчиња во Битола

Во Домот за доенчиња и мали деца во Битола, како дел од „Коалицијата за борба против гладот и фрлањето на храна“, МКЦ Битола го...