-3 C
Skopje
18.1.2019 - 21:48

Ознака: доминација

Борба за светска доминација

„Старата добра Европа“ веќе не е тоа што беше. Се измести рамнотежата на оската Берлин - Париз - Лондон, особено по несреќниот брегзит во...