Ознака: домашни услови

Речиси 90 отсто од заболените со ковид-19 во Македонија се излекувале...

Од случаите кои се водат како оздравени од ковид-19 во земјава, над 87 отсто биле на домашно лекување, додека останатите, околу 13 отсто биле...

Настава и во домашни услови

За учениците што, поради поголеми здравствени проблеми или хронични болести, не можат да посетуваат настава подолго од три недели, наставата се организира во домашни...

Забрана за чување свињи во домашни услови

Иницијатива на Агенцијата за храна и ветеринарство и здружението на производители на свињи и свинско месо За елиминирање секаква можност од појава и ширење на...