6.4 C
Skopje
28.10.2021 - 3:40

Ознака: Домашни градежници

Домашните градежници повторно ги освојуваат пазарите во странство

Работата на градежните компании во странство би придонела за поголем развој, препознатливост и афирмирање на македонското градежништво на меѓународно поле. Исто така, би го...