Ознака: домашна ТВ-серија

Претставен трејлерот на новата домашна ТВ-серија „Блек опс“

Ексклузивната промоција на трејлерот на новата домашна акциска телевизиска серија, со наслов „Блек опс“, се одржа минатата недела, во „Синеплекс“, за затворен круг посетители....