Ознака: Долорес Редондо

Објавен роман од баскиската авторка Долорес Редондо

Романот „Невидливиот чувар“ од Долорес Редондо, баскиска писателка што пишува на шпански јазик, е објавен во издание на „Антолог“. Редондо студирала право, но подоцна...