-1.2 C
Skopje
16.1.2022 - 11:55

Ознака: должност

Одговорност и должност

Од книгата „Бисерчиња од детски главчиња“ на Славка Арсова (6) Баба Тамара ѝ чита еден расказ на шестгодишната внука Марта. „Една група дечиња се собрале и...