2.9 C
Skopje
19.1.2020 - 15:56

Ознака: Должни

Должни сме му на Данило Киш

Вечер посветена на 30-годишнината од смртта на писателот, кој изврши големо влијание и на македонската литература, се одржа во МКЦ На 15 октомври годинава ќе...