17.2 C
Skopje
11.8.2020 - 3:23

Ознака: должи

Барселона должи на многу страни

Претседателот на клубот Бертомеу и неговите директори само за платата на Меси годишно даваат над 70 милиона евра, додека за првиот тим на Барселона...

Колку им должи државата на земјоделците

Неодамна неколку земјоделци на ТВ-канал изјавија дека средства што им припаѓаат на земјоделците како финансиска поддршка на земјоделството, а предвидени со Програмата за финансиска...