Ознака: документ

Таен бриселски документ најави ново мигрантско цунами

Мигрантите од камповите во Либија, Турција и во Иран би можеле да предизвикаат нова мигрантска криза на европскиот континент и да ја активираат балканската...

Наредба за конфискација на значките со натписот „Независна Македонија“!

Ексклузивен документ од мај 1943 година: Бидејќи задачата на заедничката бугарско-македонска комисија за историски и образовни прашања не е промена на официјалната историја, туку промена...

Поранешна советничка: Трамп изеде доверлив документ по средба со Мајкл Коен

Поранешната советничка на американскиот претседател Доналд Трамп, Омароса Маниго Њумен тврди дека го видела шефот на државата како јаде хартија по состанок со адвокатот...