Ознака: документи

Украдени американски воени документи останаа без купувачи и на попуст

Одреден хакер дошол во посед на американски воени документи со осетлива содржина, но не успеал да најде заинтересирани купувачи кога се обидел да ги...

Отсега закажување термини за лични документи и преку мобилен број

Министерството за внатрешни работи (МВР) денеска започна со закажување термини за аплицирање за биометриски лични документи и преку мобилниот број 072929292.  Покрај онлајн закажувањето преку...