-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 4:15

Ознака: доизградба

Изгореа и плановите за доизградба на киното „Манаки“

Планот беше новото кино да го има изгледот на старото кино на браќата Милтон и Јанаки Манаки, кое беше изградено во 1923 година, а...