Ознака: дозволено време

Затекнати гости во неколку скопски локали што работеле по дозволеното време

Полицијата поднесе кривични пријави за сопственици на четири угостителски објекти во Скопје кои вчера работеле по 18 часот, и покрај забраната поради состојбата со...