Ознака: додели

Царинската управа додели сертификати за дигитализацијата

Царинска управа им додели сертификати на царинските службеници, компаниите и на здруженијата што се заслужни за дигитализацијата на царинското работење, по повод одбележување на...

Наградата „Мито Хаџи Василев – Јасмин” нема да биде доделена

Државната награда „Мито Хаџи Василев -Јасмин”, која се доделува за остварувања во областа на публицистиката и новинарството годинава нема да се додели, бидејќи ниту...

Кисела Вода додели 53 нови ваучери за семејствата со бебиња

Општината Кисела Вода им додели 53 нови ваучери на семејствата што добиле принова и живеат на нејзината територија. Надлежните сметаат дека ваучерите во висина...