3.8 C
Skopje
9.12.2019 - 17:56

Ознака: Доградби

Доградбите во расчекор со инфраструктурата

Станари од некои обновени и надградени згради, чија катност е дури и тројно зголемена, поставуваат прашања како никој не го предвидел капацитетот на паркиралиштата...