5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 21:22

Ознака: догма

Одбранетата историја стана догма

(Повод: написот „Историјата можат да ја одбранат само историчарите“ од Н. Проева, објавен во „Нова Македонија“ на 8.7.2020 г.) Г-ѓа Проева нѐ информира дека на...