Ознака: доверители

Доверителите на „Агрокор“ спречија банкрот на компанијата

Доверителите на најголемата приватна компанија во Хрватска, „Агрокор“, го одбрија договорот за надмирување на долговите на холдингот, во што ќе се вклучат две руски...