26.5 C
Skopje
16.6.2019 - 13:15

Ознака: Добра фора

Добрата фора

Неодамна, еден познаник, инаку успешен претприемач во својата работа, во опуштена друштвена предреферендумска атмосфера довери дека најголемите грешки во (неговиот) животот се дадените фори....