13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 22:57

Ознака: доближуваат

Гигантски астероиди ѝ се доближуваат на Земјата

Центарот на НАСА за истражување небески тела што минуваат покрај Земјата будно внимава на небото, испитувајќи над 26.000 астероиди и помал број комети што...