13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:30

Ознака: дневници

Свидетелства нема, оценките чекаат во дневниците

ДОЦНИ ДОСТАВАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО Наставниците чекаат да ги добијат формуларите од свидетелствата за да можат да си ги исполнат обврските, да ги пополнат...