Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25359)

Комуњарите и изборите како избор на нивниот опстанок

Драги мои, овие денови во живо, на телевизија, речиси како вивисекција може да видите како изгледа комуњаризмот однатре и како се манифестира комуњарството однадвор....