0.8 C
Skopje
27.1.2022 - 10:06

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25349)

Го отпразнувавме 8 Септември: 30 години несамостојност

Не постои ништо пофантастично од реалноста Ф.М. Достоевски Знам, ќе речеш задоцнета е мојата реакција, драг читателу. Да. За тоа е виновен Тесла. Но и онака...

Франшиза на конфликтот

Можноста на недржавните актери да дејствуваат со капацитет што порано беше резервиран за државите и да имаат политички и безбедносен импакт е сериозен предизвик...