-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:30

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25337)

Бруно Ивановски второнаграден на Меѓународниот конкурс за пишување писма

Бруно Ивановски (14), македонскиот претставник на Меѓународниот конкурс за пишување писма за ученици во основно образование, кој годинава по јубилеен 50-ти пат го организира...

„Сите на избори“

Денес, подготвувањето партиска програма со која се освојува власта во суштина е најлесниот дел, само прв, еден чекор, сочинение, на што потоа се придодаваат...

Кој ја брише македонската нација?

Попис за отпис Неделата беше еден од најтажните денови во мојот живот. Ми се потврди тажната вистина дека се брише македонската нација и сѐ што...