0.8 C
Skopje
27.1.2022 - 10:25

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25331)

Несакана игра со гасни мешавини

Во нашите модуларни (ковид) болници многу лесно може да се случи да дојде до поголема концентрација на лесно запаливи смеси на пареи од алкохол...