-0.2 C
Skopje
22.1.2022 - 0:18

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25317)

Кандидати – чисти, чесни, валкани

Заврши првата етапа од трката за градоначалници на општините во Република Северна Македонија, поранешна Република Македонија. Иако се викаат градоначалници, нивна обврска е да...

Предвесник на бура или тест за хуманост

Додека европските лидери ја вратија реториката на стравот од нов бран бегалци што континентот ќе се бори да ги акомодира, ние очигледно немаме проблем...