-3.2 C
Skopje
18.1.2022 - 3:23

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25316)

Како да ја подобриме правната култура во Македонија

Квалитетот на правдата е постојана и долгогодишна заложба на меѓународните тела и механизми предвидена со конвенциите, резолуциите и препораките донесени под нивно покровителство, а...