1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 20:48

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25303)

Мора да се „игра“ многу внимателно

Минатата година, со помалку од 20 ковид-случаи, беше одлучено да се затворат сите гранични училишта и факултети во државата. Годинава имаме вакцина, но во...

Роj летни радости низ детските активности

Еве, летото е при крај, но се чини дека на летните радости и лудории им нема крај. Секојдневно, од утро до вечер, рој летни...

Мајка Сабина

Тогаш сфатив дека, иако сум професор, Сабина пред мене знаела дека СЀ што ќе се појави на сцената, станува знак што добива екстра значење,...

Револуциите и топлата бања

Неуспехот, морално етичкиот дебакл на голем број револуции и протагонисти во тој своевиден театар на апсурдот е комфорот и безмалку религиозниот однос кон викендот...