5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 15:01

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25301)

Јазикот е поостар и од сабјата

Честопати забораваме дека критиката има егзистенцијално значење, бидејќи од неа може да се воочат и решат проблемите. Со други зборови, без критиката нема општествен...