Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25264)

Не тепајте го толку жолчно самарот!

Изјавата на португалската државна секретарка за европски прашања дополнително внесува немир во Македонија, затоа што конечно имаме и потврда дека Зоран Заев нема проблем...