6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 17:23

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25236)

Еднонационална дипломатија, сериозно!?

За волја на вистината нашата дипломатија веќе одамна не знае кои и чии интереси да следи во надворешнополитичкото претставување на државата. Геополитичкиот дизајн на...