5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 22:05

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25233)

Инфотејнмент самрак на Гутенберговата галаксија

Преминот од аналогна во дигитална ера, освен на планот на технолошки иновации, ја подотвори и рашири онтолошката рамка на журнализмот. Традиционалниот израз и печатените медиуми,...