7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 21:51

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25230)

„Злите алчни олигарси“ и „невините некорумпирани политичари“

Политичарите и државните функционери од сите бои и партии не штедат во префрлањето на вината и во оцрнувањето на кој било друг, за да...

Нови политички ветришта на Балканот?

Клучните судири на балканската политичка сцена остануваат исти, но се менуваат само актерите што ги застапуваат интересите на „победниците“ и „губитниците“ од преобразбата, односно...