Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25223)

Време е за нов олимписки медал!

По најновиот успех на таеквондистот Дејан Георгиевски треба да биде јасно дека само со тимска работа, почитување, скромност, спортско однесување, дисциплина, голема борбеност, труд,...

Смртни гревови на медиумите

Минатото е лага, сегашноста изобилие од неизвесност, за иднината се нуди форма на вистина, и сѐ во рамките на раѓањето на уште еден сладок...

Претседателот и премиерот конечно да кажат за кој идентитет и јазик...

Но македонскиот народ е загрижен. Знаејќи ги цврстите бугарски ставови и како беше прелажан за името, не може да биде мирен. И тогаш нашите...