Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25214)

Адаме, кај си? (2)

Со Авел Адам и Ева, преку него, ја доживуваат првата средба со смртта, првото егзистенцијално искуство со неа. Но како пловење против струја, тие...