12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 7:32

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25180)

Смртта не е перцепција: плаќање за живот или плаќање со...

Кризата со ковид-19 ги актуелизира прашањата за улогата на владите во справувањето со епидемијата. Нема дилема дека одговорноста за справување со оваа криза во...