13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 4:54

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25103)

Господа, се гледаме во Софија!

Бугарија историски секогаш предизвикувала раздор, кавга, немир и неслога помеѓу Македонците. Во периодот кога создадовме држава во вистинска смисла на зборот, влијанието на бугарската...