16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:02

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25092)

Човекот што го издрибла светот

Кај нас медиумите знаат сè. Најмногу знаат пред да истражат. Љубопитноста и потрагата по вистина се демоде. На пример, за документаристката не знаат ама...

Ветото е проклетство што полека но сигурно ќе ја сотре Европската...

Секогаш кога ветото се користи за закани и уцени од државите-членки, Европската Унија се оддалечува од своите слободарски принципи. Како можеме да говориме за...