Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25061)

Полиција без интегритет во театарот на правниот систем: ветинг или...

Кога имате наследство на насилна и нетранспарентна полициска организација, лесно се обновува неказнивоста на полицијата за прекршувањата на законот. Како резултат на тоа, легитимноста...