Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25031)

Каква иднина не сакаме

А додека на ниво на Обединетите нации, меѓу другото, се дебатира за тоа каква иднина сакаме, многумина ќе се согласат оти тука, во Македонија,...

Вакво пријателство!? Не, благодарам!

Нема ништо пријателско доколку сите подрачја од политика, транспорт до трговија се уназадуваат или не напредуваат, а со булинг, со силеџиство се бара политичка...

Оптимизам или себезалажување

„Сите ние размислуваме за иднината и се прашуваме себеси, но и другите: што нѐ очекува утре? Ако сакате да си зборуваме чесно, не знам...

Watch Bloom Into You Episode 12 at website https://animeflix.nl animeflix pokemon

Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Episode 3 at website https://gogoanime.be gogoanime pokemon