31.8 C
Skopje
31.7.2021 - 20:41

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25006)

Падот на една банка и сеќавањата од минатото

Здравиот банкарски сектор е столбот на економскиот развој на државата и секакви турбуленции во оваа сфера се директна закана и по економијата, која во...

Лажни вести и новинарски патки

Новинарските патки или лажните вести ќе живеат додека живеат медиумите. Тие може да се намалат, но не и да се елиминираат. Зашто нив ги...

Македонската какистократија на клептократи

Македонија веќе долго време е држава управувана од духовно болни, политички празни, етички гнили и душевно глупави луѓе. Македонија е држава на луѓе без...