Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24969)

Во очекување на катастрофата спас (2)

Па, добро, ќе речеш, драг читателу: кога и досега Македонците излегувале на површина по толку многу физички и идентитетски помории пред тоа низ долгите...

Долу партијата! Да живее државата!

Во пресрет на изборите ќе потсетиме дека сите функционери даваат „света“ заклетва дека совесно и одговорно ќе дејствуваат во полза на општото добро на...