7.8 C
Skopje
15.10.2021 - 19:48

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24945)

Адам & Ева Гејтс и геноцидот врз студентите

СКИЦИ ЗА ЧОВЕКОТ Народов вели: вирусов или е природен, или е човеково дело. А јас велам: ако го направил човек, не чини работава, зашто некој...

Подемот на евнухот

Долго пред Луј Четиринаесетти да ја изедначи државата со претставата за себе, старогрчкиот филозоф Платон ја дал најчовеколиката претстава за државата: ја поделил (како...