22.8 C
Skopje
21.9.2021 - 15:46

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24938)

Македонијагејт

Но божјата правда, во однос на нашето доживување за време и простор, е бавна, ама еден ден ќе се случи. Освен ако овој народ...

Пандемијата како поука за човечноста

Поради тоа се наложува и потребата за развој на бањскиот туризам со продолжување на традиционалната бесплатна бањска рекреација на пензионерите во Катлановска Бања, во...