Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24887)

Во паника се умира,од паника не се умира

Вирусот стана страв и трепет низ целата држава, за државата како целина, за секој преплашен поединец поради загрозувањето на неговиот живот. Секој веќе знае...

Политиката во сенка на коронавирусот: момент на морална чистота или...

За жал, звучи како да сме само на почетокот на она што може да биде повеќенеделна или повеќемесечна криза со коронавирусот. Како ќе влијае...